Ngosi ihe nleba anya na njikwa njikwa na Moscow, Russia

Nleba ule na njikwa ihe ngosi mba ụwa na Moscow, Russia, bụ ihe ngosi pụrụ iche nke mba ụwa nke nnwale na njikwa.Ọ bụ ihe ngosi kachasị na nke kachasị emetụta nke ngwa nyocha na njikwa na Russia.Ihe ngosi ndị bụ isi bụ njikwa na nnwale eji eme ihe na mbara igwe, rọketi, nrụpụta igwe, ọla, ihe owuwu, ọkụ, mmanụ na gas.

Russia1

N'oge ngosi ụbọchị atọ site na October 25 ruo October 27, Panran Calibration, dị ka isi ike nke okpomọkụ na nrụgide mmetụ ngwá suppliers, site unremitting mgbalị nke Russian n'ụlọnga otu na nkwonkwo nkwado nke Panran otu, a ọnụ ọgụgụ buru ibu nke ndị ahịa. site n'ichepụta igwe, metallurgy, ụlọ ọrụ mmanụ na gas dọtara mmasị.N'otu oge ahụ, ọnụ ọgụgụ dị ukwuu nke ụlọ ọrụ na-edebanye aha metrology nke Russia ahụwo atụmanya nke akara Panran na ngwaahịa, na ha abịawo na-atụ anya ka Panran debanye aha asambodo metrology Russia na ụlọ ọrụ ha.

Russia2

Ihe ngosi a gosiputara ngwa nlegharị anya nke Panran, gụnyere nanovolt na microohm temometa, multi-function dry block calibrator, high-precision temperature and humus recorders, okpomọkụ na iru mmiri enwetara, nkenke dijitalụ temometa na aka na-ejide nrụgide mgbapụta, nkenke dijitalụ mgbali gauges. wdg. Akara ngwaahịa ahụ dị obosara, nkwụsi ike dị elu, na nhazi ahụ bụ ihe ọhụrụ na nke pụrụ iche, nke a nabatara n'otu n'otu ma na-eto ndị ahịa na saịtị.

asdas

Na azụmahịa nke nha na calibration, Panran ga-anọgide na-agbaso echiche mmepe nke "ịlanarị ịdị mma, mmepe na ihe ọhụrụ, malite na ọchịchọ ndị ahịa, na-ejedebe na afọ ojuju ndị ahịa", N'ịkwado ịghọ onye na-ebu ụzọ n'ịkwalite mmepe nke ngwá ọrụ okpomọkụ. ngwa nkwenye na China na ọbụna n'ụwa.


Oge nzipu: Nov-03-2022